Ingrediente
– 2 căței de usturoi
– 4 cepe roșii
– 300 ml apă
– 1 lingură zahăr
– 100 ml oțet
– 1 linguriță boabe de piper
– 1 linguriță sare grunjoasă
Mod de preparare
Așezi un vas cu apă pe foc și adaugi oțetul, zahărul și sarea. Fierbi la foc mediu. Separat, tai ceapa julienne și o așezi în borcane.
Adaugi usturoiul mărunțit, boabele de piper și torni lichidul fiert. Închizi borcanele ermetic și le așezi cu gura în jos, până când se răcesc.
Sursă text & foto: Click! Poftă bună
Citeste tot articolul
Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com